Најдобрите пекарници во Сапоро, Јапонија.

Сапоро е главен град и најголем град хокаидо, најсеверниот остров во Јапонија, и е познат по морските дамки, пивото и зимските спортови. Има многу пекарници во Сапоро кои нудат голем број на печени производи, вклучувајќи леб, печива и торти. Некои популарни пекарници во Сапоро се:

 1. Кита но Чаја: Оваа пекарница е позната по својот свежо испечен леб направен од брашно одгледувано во Хокаидо. Тие, исто така, нудат избор на печива, сендвичи и кафе.

 2. Короро: Оваа пекарница е позната по својот вкусен, пух бел леб направен од хокаидо млеко и путер. Тие, исто така, нудат избор на печива и сендвичи.

  Advertising
 3. Кура: Оваа пекарница е позната по својот вкусен, занаетчиски леб направен од природен квасец и брашно одгледувано во Хокаидо. Тие, исто така, нудат избор на печива, сендвичи и кафе.

 4. Кроквант Чу Закузаку: Оваа пекарница е позната по своите крцкави, кремасти кроасани со слатки или солени пломби. Тие, исто така, нудат различни други печени производи и сендвичи.

 5. Pain de Sucre: Оваа пекарница е позната по својот вкусен, пух бел леб направен од хокаидо млеко и путер. Тие, исто така, нудат избор на печива и сендвичи.

Ве молиме имајте предвид дека ова се само неколку примери и има многу други одлични пекарници во Сапоро за вас да одберете. Може да ви биде од корист да пребарате онлајн или да побарате од локалните жители препораки да ја најдат најдобрата пекарница за вашите вкусови и потреби.

Пекарници во округот Чуо.

Чуо Вард е округ во градот Сапоро, Хокаидо, Јапонија, и веројатно има многу пекарници во областа. Некои популарни пекарници во Чуо Вард, Сапоро се:

 1. Кита но Чаја: Оваа пекарница е позната по својот свежо испечен леб направен од брашно одгледувано во Хокаидо. Тие, исто така, нудат избор на печива, сендвичи и кафе.

 2. Короро: Оваа пекарница е позната по својот вкусен, пух бел леб направен од хокаидо млеко и путер. Тие, исто така, нудат избор на печива и сендвичи.

 3. Кура: Оваа пекарница е позната по својот вкусен, занаетчиски леб направен од природен квасец и брашно одгледувано во Хокаидо. Тие, исто така, нудат избор на печива, сендвичи и кафе.

 4. Кроквант Чу Закузаку: Оваа пекарница е позната по своите крцкави, кремасти кроасани со слатки или солени пломби. Тие, исто така, нудат различни други печени производи и сендвичи.

 5. Pain de Sucre: Оваа пекарница е позната по својот вкусен, пух бел леб направен од хокаидо млеко и путер. Тие, исто така, нудат избор на печива и сендвичи.

Ве молам, имајте предвид дека ова се само неколку примери и веројатно има многу други одлични пекарници во Чуо Вард за вас да одберете. Може да ви биде од корист да пребарате онлајн или да побарате од локалните жители препораки да ја најдат најдобрата пекарница за вашите вкусови и потреби.

"Köstliches

Пекарници во Минами Вард.

Минами Вард е округ во градот Сапоро, Хокаидо, Јапонија, и веројатно има многу пекарници во областа. Некои популарни пекарници во Минами Вард, Сапоро вклучуваат:

 1. Кита но Чаја: Оваа пекарница е позната по својот свежо испечен леб направен од брашно одгледувано во Хокаидо. Тие, исто така, нудат избор на печива, сендвичи и кафе.

 2. Короро: Оваа пекарница е позната по својот вкусен, пух бел леб направен од хокаидо млеко и путер. Тие, исто така, нудат избор на печива и сендвичи.

 3. Кура: Оваа пекарница е позната по својот вкусен, занаетчиски леб направен од природен квасец и брашно одгледувано во Хокаидо. Тие, исто така, нудат избор на печива, сендвичи и кафе.

 4. Кроквант Чу Закузаку: Оваа пекарница е позната по своите крцкави, кремасти кроасани со слатки или солени пломби. Тие, исто така, нудат различни други печени производи и сендвичи.

 5. Pain de Sucre: Оваа пекарница е позната по својот вкусен, пух бел леб направен од хокаидо млеко и путер. Тие, исто така, нудат избор на печива и сендвичи.

Ве молиме имајте предвид дека ова се само неколку примери и веројатно има многу други одлични пекарници во Minami Ward за вас да изберете. Може да ви биде од корист да пребарате онлајн или да побарате од локалните жители препораки да ја најдат најдобрата пекарница за вашите вкусови и потреби.

"Köstliches

Пекарници во Кијота Вард.

Кијота Вард е округ во градот Сапоро, Хокаидо, Јапонија, и веројатно има многу пекарници во областа. Некои популарни пекарници во Кијота Вард, Сапоро вклучуваат:

 1. Кита но Чаја: Оваа пекарница е позната по својот свежо испечен леб направен од брашно одгледувано на Хокаидо. Тие, исто така, нудат избор на печива, сендвичи и кафе.

 2. Короро: Оваа пекарница е позната по својот вкусен, пух бел леб направен од хокаидо млеко и путер. Тие, исто така, нудат избор на печива и сендвичи.

 3. Кура: Оваа пекарница е позната по својот вкусен, занаетчиски леб направен од природен квасец и брашно одгледувано во Хокаидо. Тие, исто така, нудат избор на печива, сендвичи и кафе.

 4. Кроквант Чу Закузаку: Оваа пекарница е позната по своите крцкави, кремасти кроасани со слатки или солени пломби. Тие, исто така, нудат различни други печени производи и сендвичи.

 5. Pain de Sucre: Оваа пекарница е позната по својот вкусен, пух бел леб направен од хокаидо млеко и путер. Тие, исто така, нудат избор на печива и сендвичи.

Ве молам, имајте предвид дека ова се само неколку примери и веројатно има многу други одлични пекарници во Kiyota Ward за вас да одберете. Може да ви биде од корист да пребарате онлајн или да побарате од локалните жители препораки да ја најдат најдобрата пекарница за вашите вкусови и потреби.

"Köstliches

Пекарници во Отару.

Отару е град на островот Хокаидо во Јапонија и е познат по својот живописен каналски округ и морска храна, пиво и саке. Во Отару постојат многу пекарници кои нудат голем број на печени производи, вклучувајќи леб, печива и торти. Некои популарни пекарници во Отару се:

 1. Кита но Чаја: Оваа пекарница е позната по својот свежо испечен леб направен од брашно одгледувано во Хокаидо. Тие, исто така, нудат избор на печива, сендвичи и кафе.

 2. Короро: Оваа пекарница е позната по својот вкусен, пух бел леб направен од хокаидо млеко и путер. Тие, исто така, нудат избор на печива и сендвичи.

 3. Кура: Оваа пекарница е позната по својот вкусен, занаетчиски леб направен од природен квасец и брашно одгледувано во Хокаидо. Тие, исто така, нудат избор на печива, сендвичи и кафе.

 4. Кроквант Чу Закузаку: Оваа пекарница е позната по своите крцкави, кремасти кроасани со слатки или солени пломби. Тие, исто така, нудат различни други печени производи и сендвичи.

 5. Pain de Sucre: Оваа пекарница е позната по својот вкусен, пух бел леб направен од хокаидо млеко и путер. Тие, исто така, нудат избор на печива и сендвичи.

Ве молам, имајте предвид дека ова се само неколку примери и има многу други одлични пекарници во Отару за вас да одберете. Може да ви биде од корист да пребарате онлајн или да побарате од локалните жители препораки да ја најдат најдобрата пекарница за вашите вкусови и потреби.

"Köstliches